Pimpa din skateboard

Last modified date

För att du och din skateboard ska sticka ut i mängden kan du ge din bräda en makeover. Att ge din bräda en makeover gör den både mer unik och personlig. Du kan med andra ord visa din personlighet med din skateboard. I det här inlägget kommer du att få några tips på saker du kan göra för att pimpa din skateboard med enkla medel som inte behöver kosta särskilt mycket.

Med klistermärken

En sak du kan investera i för att få din skateboard mer personlig är klistermärken. Det finns många snygga klistermärken att välja bland som skulle ta din bräda till nästa nivå, åtminstone utseendemässigt. Eftersom marknaden för klistermärken är stor kan du med stor sannolikhet hitta flera klistermärken som passar dig och din bräda bra. Det finns till exempel klistermärken med ditt namn på, vilket är bra att använda för att markera att det är din bräda. Förutom att du kan använda klistermärken på din skateboard kan de också användas på din hjälm för att göra den mer unik och personlig. Fördelen med klistermärken är att när du blir less på dem kan du med enkelhet ta bort dem och ersätta dem med andra klistermärken.

Med färg

Ett annat sätt att ge din skateboard en makeover är genom att använda färg. Det finns flera sätt att använda färg för att göra din skateboard mer unik. Är du kreativ kan du använda dig av penslar och färg för att måla ditt eget mönster på din skateboard. Men för att du ska lyckas med ditt mönster behöver du vara stadig på handen och ha en fallenhet för att måla. Om du som många andra inte är kreativt lagd men ändå vill pimpa din skateboard finns det många bra pennor du kan använda för att på ett lite enklare sätt skapa olika mönster och teckningar på din skateboard. Färg och pennor kommer i massvis av olika färger, vilket betyder att du har stora möjligheter att hitta färger som passar dig och din skateboard bra.

kalle