Hitta de bästa skateboardtillbehören

Som alla skateboardåkare vet består skateboarden av flera olika delar. Självklart finns brädan och hjulen, men det finns också många sätt att uppgradera sin skateboard med olika tillbehör. Några exempel är griptape, kullager, bushings, risers, rails, skate wax och mycket mer. Det är bra för att ge skateboarden ett nytt utseende, eller göra det enklare att lyckas med trick.

Som nybörjare är det klokt att köpa en komplett skateboard. Ju mer erfaren du blir, desto roligare blir det att experimentera med olika tillbehör. Trots allt har du kanske en egen unik stil och vill modifiera din skateboard för att fungera optimalt för just dig. På marknaden finns mängder av tillbehör som remmar och verktyg som du kan använda i garaget eller kanske ute i trädgården. Nästan vem som helst kan fixa med en skateboard och du kommer långt med en stjärnskruvmejsel och en insexnyckel.

Köp skateboardtillbehör online

En av de största fördelarna med att shoppa online är det stora utbudet. Nuförtiden finns det mängder av tillbehör och du behöver inte längre känna dig begränsad. Ett råd är att börja med att uppgradera det område där du upplever störst brister när du använder brädan i skateparken. Är du missnöjd med hur hjulen rullar behöver du antagligen nya och fräscha kullager. Upplever du dåligt grepp när du försöker göra trick, så lönar det sig med ny griptape. Du kan också pimpa din skateboard och mest fokusera på en ny spännande look. Glöm heller inte bort de mest grundläggande tillbehören som muttrar och bultar. Annars riskerar du att bli sittande med olika delar som du inte kan installera.

Skateboard deck rails

Ett tillbehör som blivit mer populärt är rails eller deck rails. I korthet är det en slags plastremsor som sätts på undersidan och ger ett material som är lättare och smidigare att glida på. Chansen finns att använda skateboarden på ytor som du annars haft svårt att göra tricks på. Ytterligare en fördel är att rails till viss del skyddar brädans grafik. Allt som behövs för att installera rails är en borrmaskin och skruvar. När de monteras är det viktigt att railsen sitter parallellt med varandra och att inga skruvar sticker ut. Rails är bara ett av mängder av tillbehör, så tveka inte att modifiera din skateboard flera gånger om.

kalle