Skapa en egen skateboardramp

Alla som älskar att åka skateboard och har gjort det i flera år föredrar många gånger att hålla sig vid skateboardramper. Men eftersom det inte finnas sådana tillgängliga överallt är det många som måste nöja sig med att åka på vägarna i området. Ett tips är då att bygga en egen ramp.

Om du har flyttat in i ett stort hus kan det finnas möjlighet att omvandla ett rum till en skateboardramp. Du kan även bygga en ute i trädgården. Att bygga och inreda hus kräver en del tid, pengar och tålamod. Saker som måste planeras är allt från väggfärg till möbler. Hos https://www.boconcept.com/sv-se/ finns ett bra utbud med möbler att välja mellan till alla dina rum. Vill du bygga en skateboardramp utomhus kan du även planera en fin uteplats. När du besöker https://www.boconcept.com/sv-se/ kan du hitta fina utemöbler att välja mellan. Det viktiga vid val av utemöbler är att de klarar sig i olika väder och https://www.boconcept.com/sv-se/ kan hjälpa med detta.

Att bygga skateboardramp

Det behöver inte vara svårt att bygga en egen skateboardramp, så länge du har tid, förbereder dig ordentligt och gärna har ett par vänner till hjälp. Det du bör börja med är att lista ut var du ska bygga rampen någonstans och hur stor den ska vara. Det kan även vara bra att du antingen tar hjälp av en snickare som kan planera rampen eller letar efter en ritning på nätet. På internet finns det flera ritningar att välja mellan, det finns även guider och tips på hur du bygger en egen skateboardramp.

När det kommer till materialet du ska använda är det viktigt att det är robusta och stabila delar du väljer. Den viktigaste delen är skivan, alltså det som gör rampens överdel. Den måste bestå av material som tål vind, vatten och slitage. Om du själv åker skateboard har du antagligen en idé om vilka material som kan fungera bra. Om du däremot inte är en skateboard-åkare rekommenderas det att du pratar med någon som är det.

Utnyttja de tillgängliga möjligheterna

Skulle du inte ha möjlighet till att skapa en egen skateboardramp behöver det inte betyda att du måste sluta åka skateboard. Det är självklart möjligt att åka på vägarna i ditt område. Du kan även bygga en miniramp som inte tar upp så mycket plats om så önskas. Det viktigaste är att du håller dig till områden där det inte kör bilar, eller inte finns mycket annan trafik.

kalle